BMW 3ER REIHE: Distributieketting

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: N42B20A, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 105

Distributieketting moet vervangen worden waarop ik hoop dat de moter niet automatisch meer uitslaat. De BMW garage heeft een uurtarief van 125 euro een zon ketting vervangen is al gauw 1700 euro. Dat vind ik wat overdreven. Zijn er mogelijkheden om dat voor een lager tarief te kunnen doen. Ik weet dat de het motorblok gewoon open moet en dat het idd een dag werk kost om het te vervangen. Echter mijn kosten zijn inmiddels opgelopen tot bij 2 garages van 1500 euro en 900 euro voorde apk..terug gaan naar die garages fraaft de kosten alleen maar op. Dus ik zoek via een andere weg een alternatief op mijn occasion.

Dank alvast..

armandoello

Geplaatst door armandoello (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 5 jaar geleden

Foutje van de Maxidiag: P0015 slaat op bank 1, niet op bank 2 (die je niet hebt bij deze motor).

armandoello (0), 5 jaar geleden

oke.. scherp!

MJ (0) PRO, 5 jaar geleden

Dit is een tech forum met tech vragen en tech oplossingen, voor vragen over goedkope garage's zal je ergens anders moeten zijn. Hint: gebruik de rode zoekfunctie rechtsboven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.