BMW 5-Serie: DPF verwijderen E61 525da

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 525D

Hallo,
Heb een 525da van 2/07'(163pk). Nu is mijn vraag, kan ik de DPF leegmaken en de lege DPF terug monteren zonder foutmeldingen of problemen bij de keuring(in Belgie)te krijgen? Heb al een halve dag op google bezig geweest maar daar werd nooit iets concreet verteld, allemaal van horen zeggen en van mijne maat zijne vriend enz...! Zelfs op bmw forums wordt er veel over geschreven maar allemaal verschillend! Dus, wie kan mij uitsluitsel geven?
Dank bij voorbaat!

Robin10131

Geplaatst door Robin10131 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Enkel het filter leeghalen gaat niet werken omdat de DDE dan in de war raakt en een foutmelding geeft, er wordt druk verschil gemeten om de regeneratie te bepalen, je moet de regeneratie uit de computer programmeren, daarover zou je bij iemand moeten informeren die het aanbied of dit voor deze motor ook mogelijk is.
Ken de regels in Belgie niet maar in Nederland mag je in principe niets aan het systeem veranderen omdat dan de type goedkeuring niet meer klopt.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.