BMW 3-Serie 1999: draagarmrubbers

Bouwjaar: 1999

De draagarmrubbers zijn bij onze auto een 320 diesel uit 1999 zijn aan vervanging toe,is dit eenvoudig zelf uit te voeren,alvast bedankt gr jos.

reitsma9382

Geplaatst door reitsma9382 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Driver21 (0), 18 jaar geleden

als je goed gereedschap hebt net als bij de dealer is het een eitje anders ben je der wel goed aan het kloten want die zitten er in gedrukt(geperst)..voor en achter neem aan dat het voor is ?

reitsma9382 (0), 18 jaar geleden

Ja ze moeten voor vervangen worden,zijn gewoon heel erg slecht,het uitpersen kan ik wel bij iemand terecht,ik denk dat draagarmen voor mij het meeste probleem is om deze onder de auto los te krijgen.
Driver alvast bedankt voor je antwoord,ik ga er gewoon mee aan de slag.

Driver21 (0), 18 jaar geleden

moet je ook eerst even kijken of de fusee bij het wiel geen speling heeft ...anders kan je meteen een nieuwe draagarm erbij nemen nou je toch bezig bent ...anders kan je de volgende beurt weer onderuit halen ;)

BMW- technieker Davy (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je draagarm voor geen speling heeft, laat hem dan maar zitten. Die rubbers maak je los met een polietrekker, de nieuwe klop je erop met wat bandenvet. Simpel hé

bmw-ton (0), 18 jaar geleden

Met een centerpunt een putje slaan in de kop van de draagarm (anders schiet de trekker eraf)en inderdaad met een poelie trekker er af halen, je kan ook dreft gebruiken--GEEN OLIE OF VET om de nieuwe te monteren.
Het oude rubber kan je van binnen uit doorzagen en de nieuwe met een grote bankschroef erin drukken.

LET WEL OP DE MONTAGE STAND

Als je een strak sturende bmw wil dan zou ik M3 rubbers monteren, deze zijn massief en kosten iets duurder dan normale rubbers.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.