BMW 0: E46 320D Touring Dashboard demonteren i.v.m. carkit

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

De carkit die er momenteel inzet in niet geschikts voor mijn telefoon, daarom heb ik een nieuwe carkit gekocht, deze wil ik vervangen met degene die er al in zit. Alleen krijg ik niet de console (zij)panelen gedemonteerd aan de bijrijderskant. (De draadjes lopen die kant op) Ik krijg wel het opbergvakje onder de climatecontrol er uit maar verder zie ik geen schroeven waarmee ik die panelen eruit kan krijgen.
Iemand een idee?

boccaccio

Geplaatst door boccaccio (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

boccaccio (0), 17 jaar geleden

Ik ben er al achter.

Je moet de sierlijst bij de bijrijdersstoel naar voren halen met 2 plastic plaatjes (Pas op dat je de boel niet beschadigd!), hierna kan je de sierstrip boven de radio losschroeven waardoor de schroefjes van de radio zichtbaar worden. Daarnaast kan je het dashboardkastje met 5 schroevjes losschroeven zodat je redelijk makkelijk kabels kan leggen tussen de radio en de carkit die je in een ruimte achter het dashboardkastje kwijt kan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 0 of stel zelf een nieuwe vraag.