BMW 3-Serie: E46 320D Touring Speedvolume

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

IK heb een BMW Business CD Frontloader. In de handleiding staat iets over Speed volume (Snelheids afhankelijke volume) Nu heb ik de instelling op de radio gevonden en ik kan deze op 1 t/m 6 zetten. Maar ik ben er nog niet achter wat het verschil is tussen 1 en 6. Wie kan mij hier meer over vertellen, de handleiding gaat er namenlijk niet dieper op in.

boccaccio

Geplaatst door boccaccio (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

BMWWillem (0), 17 jaar geleden

de radio reageert naarmate je harder gaat rijden, dan gaat de radio ook harder. De 1t/m 6 geeft de gevoeligheid daarvan aan. Bij 6 reageert de radio het meeste,dus......

boccaccio (0), 17 jaar geleden

Standje 6 gaat het worden dus. Je merkt het inderdaad heel subtiel. Maar als ik hem op stand 1 zet dan wordt het volume lager, en bij 6 hoger of ik nou rij of stil sta. Waarom is dat dan?

BMWWillem (0), 17 jaar geleden

heel simpel, omdat als je harder gaat rijden de geluiden zoals windgeruis enz. ook harder gaan worden. je hoeft dan je radio niet harder te zetten wat je anders wel doet. Daar is over nagedacht door BMW hahaha

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.