BMW 3-Serie: E46 GM5 module deuren gaan niet open!

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320D

Goeiedag,

Ik heb bij mijn e46 sedan sinds een tijdje problemen met het openen van de deuren, sluiten is geen probleem.
Het probleem kwam een paar maanden geleden de afstandediening reageerde zelden op het openen van de deuren, na een tijdje werd het steeds erger tot dat die het helemaal onmogelijk maakte.
Na wat opgezocht te hebben kocht ik een GM5 module (tweedehands uiteraard scheelde 20x in prijs!) , ik kon de deuren weer gewoon openen zonder problemen alleen nu 6 weken later is weer hetzelfde raak...

Dit is voor mij een zeer vervelend probleem aangezien ik dagelijks een bijrijder mee neem naar me werk.

Mijn vraag is of iemand ervaring heeft met dit probleem en heeft het weten op de lossen (zonder aanschaf gloednieuwe module die hoog in de centjes zit) , want ik heb gehoord dat die modules te repareren zijn.

Ik zat ook te denken of ik op een of andere manier de pinnetjes aan de binnenkant van de deuren zou kunnen verlengen oid? En dan zit ik nog steeds met de vraag of de deuren dan wel open zouden willen gaan als je de pinnetje omhoog zal trekken, of zou die geblokkeerd worden door een systeem?

Hopelijk heeft iemand hier meer verstand/ervaring over dan ik , ik hoor het graag en alvast bedankt!!

Groetjes :)

Geplaatst door

Take my car93 (0)

al 10 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Oja helemaal vergeten ik zit al een tijdje met nog een vraag en ik post het net zo goed in dezelfde topic,

De auto rijdt zonder luchtslang (slang dat de buitenlucht de luchtfilter in zuigt) hij rijdt er prima mee... Maar als je de luchtslang aansluit gaat die telkens happeren, alsof die te weinig lucht krijgt.
Dat vind ik vreemd aangezien die nu warme lucht staat te happen, ik weet niet wat de reden ervan is en of het kwaad zou kunnen?

Bedankt, en groetjes!

Take my car93 0

10 jaar

De relais kan je los kopen, zie de berichten hierover van de laatste week.

MJ 0
badge

10 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.