BMW 5-Serie: E60 Navigatieprobleem

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 530D

Beste Mensen,

Ik heb de volgende probleem. Recentelijk heb ik probleem van de navigatie met het lezen van west europa dvd. Hij leest hem niet of doet er heel lang erover. Dit gebeurd alleen met de west europa dvd. De oost europa dvd leest ie zonder problemen. Mp3 cd's leest ie ook zonder problemen. het zijn allemaal gekopierde dvd's

Nu werd vandaag door een BMW specialist mij aangegeven dat ik originele updata dvd's moet aanschaffen en dat het goed zal komen.
Een navigatie specialist zegt daar en tegen dat de laser vervangen moet worden


Aub Help mij !

bmwpowered

Geplaatst door bmwpowered (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

MJ (0) PRO, 10 jaar geleden

Slechte DVD, zelf gebrande reflecteren al minder dan originele. Als dan de laserkop iets vervuild is door bijv. nicotine gaat ie in de fout.
Opnieuw branden en evt de laser schoonmaken. DVD oppoetsen en krasvrij bewaren wil ook wel helpen.

bmwpowered (0), 10 jaar geleden

wat me opvalt : ik heb 6 west europa dvd's. ze doen het allemaal niet. net eentje op 1x speed gebrand en hij pakt het ook niet. geprobeerd om de laserkop te reinigen dmv reiniging cd helpt ook niet. adviseer je mij de orginele dvd te aanschaffen

MJ (0) PRO, 10 jaar geleden

Die schoonmaak CD's werken matig, beter is alcohol of IPA met een wattenstaafje direct op de lens van de laser, maar dan moet ie wel open Tja originele DVD zijn het beste maar als die Oost-europese zelfgebrande wel werkt kan het blijkbaar wèl.

bmwpowered (0), 10 jaar geleden

het probleem is opgelost : Ik ben naar een BMW specialist gegaan in Otterloo en orginele dvd gekocht en hij doet het weer perfect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.