BMW 5-Serie: e60 originele xenon roze licht?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0

Dag mensen,

Vandaag overkwam mij het volgende: Tijdens het rijden merkte ik dat mijn linker koplamp (origineel bmw xenon) een andere kleur licht vertoonde ipv helder wit/blauw. Ik stapte uit de auto en ging kijken, mijn linker koplamp schijnt gewoon licht roos als kleur. Hij is even fel als de rechtse koplamp alleen een andere kleur. Ik heb toen de auto een paar uur laten staan, vervolgens ben ik opnieuw gaan kijken. Maar helaas zonder resultaat. Als ik mijn xenon aanzet zijn ze in het begin even fel en even helder blauw/wit. Maar een paar seconden later neemt de linkse weer die licht roze kleur aan. Kan iemand mij helpen of vertellen wat hier aan de hand is.

En er is nog iets wat mischien een verband hiermee kan hebben. Als ik de auto op contact zet beginnen mijn angel eyes ringen te knipperen. Ze knipperen door elkaar net alsof het een discotheek lamp is :S. Als ik ze gewoon aanzet is er niets aan de hand.

In afwachting van reacties,

Mvg Yusuf

Black Sea

Geplaatst door Black Sea (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

lijkt op een spannings probleem
massa en voeding goed controleren
of de lamp is defect of de ballast
stekker geoxideerd

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Heb je de rechterlamp al eens vervangen in de loop van de tijd ?

Gr Stefan

Black Sea (0), 14 jaar geleden

Het bleek de xenon verlichting (D2S) te zijn. Twee nieuwe D2S lampen erin, en ze schijnen weer volop. Ik had eerst originele 6000K erin, maar dit maals (de nieuwe) 8000K. De lichtopbrengst en zicht is fantastisch.

Hiermee is het probleem ook opgelost.

Mvg Yusuf

Driver21 (0), 14 jaar geleden

en probleem van je angel eyes ...? heb je er toevallig led ingezet want dan kunnen ze wel een keer knipperen omdat er dan een pulse doorgaat van checkcontrol bij leds is het te zien en bij gloeilampen niet

Black Sea (0), 14 jaar geleden

Dag Driver,

Klopt, ik heb ledjes erin, dat verklaart ook waarom deze knipperen als ik de accu aanzet.

Groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.