BMW 5-Serie: electra storing

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 523i

ik heb een rare electra storing eerst kreeg ik de foutmelding trans failsafe prog op me dashbord en deed me radio en stuur bediening het niet meer nu springt zo af en toe me radio weer aan maar dan gaat onder het rijden spontaan me binnenverlichting branden en doen me ruitenwissers het niet meer zolang de binnenverlichting blijft branden ! heeft iemand wel eens deze vreemde storingen gehad ?

kees-heleen

Geplaatst door kees-heleen (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

renbmw (0) PRO, 11 jaar geleden

Gezien de uiteenlopende storingen zoals het noodprogramma van de versnellingsbak en carosserieelectronica problemen zou ik de
spanning eens meten na het contact dit is de aansluiting onder het stuur een zwart plastieken blokje met draden op rood groen en paars dacht ik ook zwart/geel maar dat is voor startmotor. Rood rechtstreeks van batterij dus zeker 12v maar als groen of paars beduidend minder spanning vertonen zijn de contacten in dat blokje ingebrand en kan je al rare gedragingen krijgen gezien stuurdozen op de rand zitten van wel dan niet inschakelen. Ligt het daar niet ook de massapunten goed inspecteren.

GJBAutos (0) PRO, 11 jaar geleden

Hoogst waarschijnlijk is je electrisch deel van je contactslot versleten en vallen er af en toe spanningen weg, is een vaker voorkomend probleem.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.