BMW 3-Serie: Electrische Kap Werkt Niet Meer< En Het Wordt Lekker Weer!!!!!!

Bouwjaar: 1993, Motorcode: 325

Het probleem:

Mijn elektrische kap heeft het altijd zonder enige problemen gedaan. Hendel losdraaien, dak klein stukje omhoogduwen en dan gewoon de knop indrukken. Alles verliep ook op de juiste volgorde en sloot netjes af.
Nu reageert hij helemaal niet als ik het knopje indruk en ingedrukt hou. Ik heb gecheckt of er een zekering was doorgebrand(onder de motorkap), kabelbreuk, accupool 2 min eraf gehaald en dat soort dingen maar HELEMAAL NIKS!


Ik heb zonet dan maar die hendel onder de achterbank getrokken, waardoor de aandrijf motoren van het dak loskomen. Een maat ff naar het motortje laten kijken ,terwijl ik binnen die knop indruk. Maar geen beweging!

Nu heb ik de 2 motoren maar weer teruggeklikt in hun positie, alleen die 2 kabels die aan de hendel onder de achterbank vastzitten(die gevlochten staaldraad) die blijven slap en worden niet weer strak getrokken.

Wie kan mij helpen, want ik denk dat hij gewoon geen stroom krijgt.
Want normaal gesproken als je 1 keer op de knop drukt, gaan de 4 ramen automatisch een stuk naar beneden.dat gebeurt nu dus ook niet!!!

Don

Geplaatst door Don (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hellbat (0) PRO, 18 jaar geleden

knopje kapot.

Don (0), 18 jaar geleden

Ik heb de schakelaar eruit gehaald en zag dat de isolatie een beetje was beschadigd. Dus heb ik em afgeknipt en netjes doorverbonden. Maar geen baat. Knopje klikt gewoon zoals eerst.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.