BMW 3-Serie: Elektrische ramen

Bouwjaar: 1994

Ik heb een probleem met mijn coupé. De raam aan de bestuurders zijde gaat niet meer open. Als ik de deur open doe moet de raam toch een klein stukje zakken voor uit de rubber te komen, nou bij mij doet ie dat niet meer. De raam gaat dus ook niet meer omlaag. Is dit soms een vergrendeling dat hij bij de deur openen eerst moet zakken en dat je hem daarna pas helemaal kan bedienen? Ik heb hem werkende gehad maar ineens deed ie niks meer.Ik weet zeker dat de motor nog goed is want ik heb hem getest. Alvast bedankt!!
Grtzz. Berry

berry1114

Geplaatst door berry1114 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mr-moh (0) PRO, 19 jaar geleden

Haal de massa-klem van de accu en plaats hem na een minuutje weer terug. Pas op als je de deur dichtgooit want als je accu klem terug plaats gaan de ramen zelf dicht en helemaal omhoog bij deur dicht gooien komt hij tegen de B-stijl aan.Nu moet je het aan het systeem aanleren, door de ramen (dus bij gesloten deuren)helemaal open te doen en daarna weer helemaal dicht doen allebei de kanten, veel succes.

berry1114 (0), 19 jaar geleden

Ik heb geprobeerd wat je mij hebt verteld maar dit blijkt niet de oplossing te zijn voor mijn probleem. Als ik de schakelaar bedien dan hoor ik de relais wel klikken maar hij reageerd der niet op. Ik ga nog verder zoeken en als ik het probleem gevonden heb laat ik t ook weten. Toch bedankt voor de reactie. Grtzz. Berry

mr-moh (0) PRO, 19 jaar geleden

Kijk eerst eens naar de deurslot, gooi de verkasting open en bij een geopende deur, de deurslot met de hand of voorwerp dichtdrukken ,nu moet je de deur openen en de spanning meten op de schakelaar, deze bedient een relais en die weer de motor van de raam mechanisme waardoor hij een tandje draait.

berry1114 (0), 19 jaar geleden

Ja heb ik geprobeerd. Maar t vreemde is dat hij t een tijdje goed doet en dan ineens gaat ie niet meer open. Ik heb der mee gereden over veel hobbels maar hij deed het nog steeds, en toen ff later deed hij het niet meer. Ik haal m zaterdag nog eens compleet los en zal dan nog eens zoeken.
Hopelijk vind ik het dan wel.
Bedankt alvast. Grtzz. Berry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.