BMW 3-Serie: foutcode remblokken vervangen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel

hallo sinds kort heb ik een bmw 318d touring. alles in orde tot zover. hij geeft nu opeens een aan dat ik mijn remblokken moet vervangen alleen staat er in het systeem dat de remblokken voor nog 13000 km meegaan en achter 11000 km meegaan weet iemand of dit een foutcode is die er gewwon inspringt ofzo? en kan ik die eventueel zelf resetten

maikelluca

Geplaatst door maikelluca (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Als de waarschuwing in geel is dan is het gewoon een voor waarschuwing en die zal normaal gesproken na een aantal seconden weer weggaan, als hij in rood waarschuwt klopt er iets niet en zou het het systeem eens moeten uitlezen. Zonder de juiste apparatuur kun je dit niet reseten, als je reset zonder de slijtage indicatoren te vervangen krijg je een negatieve kmstand op het dashboard.

Wat je wel kunt doen als je die waarschuwing niet meer wilt hebben is de remblokjes laten opmeten en het checkcontrole daar weer op laten instellen, dit kan met de juiste diagnose apparatuur.

gr Martin

maikelluca (0), 13 jaar geleden

hey bedankt alvast.Ja de waarschuwing is het rood dus ik al eens langs de garage gaan. al wel weer veel gaan kosten maarja hoop dat het meevalt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.