BMW 3-serie Touring 2000: Geen benzinedruk op rails bij kou

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 206S4, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Hallo,
Deze BMW met M54 motor heeft geen benzinedruk bij kou. Primen door een paar keer op contact te zetten zorgde ervoor dat er minder doorgestart moet worden. Sinds het gebruik van injectorreiniger is het probleem erger geworden en slaat hij niet meer aan beneden de 4-6 graden. Er is dan geen benzinedruk, er komt niks uit het ventiel op de rails. Na de injectorreiniger kwamen ook foutcode P0170 en P0173. Fuel trim bank 1 en bank 2.
al geprobeerd:
6 nieuwe bobines (was er 1 stuk toen allemaal vervangen)
6 nieuwe bougies
een nieuwe brandstofpomp
een nieuw brandstoffilter.

Is het warmer, boven de 10 graden, start hij in 1x en pakt zelfs erg snel op. Ook al was diezelfde ochtend er geen bezinedruk op de rails en heb ik hem toen niet doorgestart.

ik hoor graag jullie ideeën, alvast bedankt.

Badjemuts

Geplaatst door Badjemuts , lid sinds 1 jaar geleden

1 Reactie

Badjemuts, 1 jaar geleden

Het probleem was de branstofdrukregulator voor op de brandstof rail. Als ik deze warm fohnde kwam er wel druk op de rails bij het op contact zetten. Deze vervangen en de auto start nu goed in de kou.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!