BMW 5-Serie: geen electriciteit op achterportieren

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 525TDS (E39)

Bij mijn achterportieren lijkt het elektrische gedeelte te zijn uitgevallen. Geen van de elektrische ramen doet het meer en ook de deurvergrendeling laat het afweten. Alles viel tegelijk uit. Nu doet gelukkig de airco het nog prima, maar het is wel eens lekker hier in de tropen om een raampje open te zetten. Je zou denken een zekering of zo, maar ik heb geen idee waar die zouden moeten zitten. Bij de zekeringen achterin (boven de accu) zit ie in elk geval niet. Suggesties?

Rob

robvb

Geplaatst door robvb (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

BMWWillem (0), 16 jaar geleden

als je je dashboard-kastje open doet zit daar de zekeringkast, bovenin, 2 witte lipjes omdraaien en de kast kan naar beneden.

robvb (0), 16 jaar geleden

Dat gaat lekker zo, alweer een probleem getackeld. Ter info op de zekering-layout staat zentralvergrendlung (of zoiets) maar blijkbaar zitten daar ook de electr. ramen bij en niet de voorportieren.

Thanks, op naar het volgende probleem..

Rob

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.