BMW 5-Serie: geen vermogen

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Diesel, Motorcode: e34

Beste mede bmw liefhebbers.

Ik heb onlangs een klassieke bmw 524 TD van 1988 aangeschaft met een paar kleine mankementen. De meeste zijn gelukkig al veholpen, maar een paar hardnekkige dingen krijg ik (nog) niet gevonden.

Ik moet eerst vermelden dat ik de computer nog niet heb laten uitlezen., aangezien ik de wagen pas deze week in het bezit heb en eerst heb gedaan die ik noodzakelijk vond zoals olie verversen, nieuwe filters erop enz.

wat zijn de kleine mankementen

op het dashbord branden een aantal meldingen, waarvan een drietal van het remsysteem, terwijl de remmen rondom volledig zijn vernieuwd alsook de schoenen van de handrem. Het niveau van het remreservoir is ook voldoende en de schakelaar hiervan werkt naar behoren. Zou het hier kunnen gaan om een valse massa of iets dergelijks ???? Het is wel als de handrem wordt aangetrokken hij naar mijn mening te ver opgetrokken dient te worden, misschien iets bijstellen, het lampje van de handrem feller gaat branden.

het andere lampje wat blijft branden is die van het inspuitingssysteem. Het vreemde is ook dat bij het testrijden (niet op de openbare weg) de wagen niet voorruit te branden is. Hij komt niet boven de 2300 toeren terwijl bij stationair draaien dit wel het geval is.

Is er iemand die mij o weg kan helpen om deze storingen te verhelpen, zodat ik met volle teugen kan gaan genieten van deze klassieke bmw

bij voorbaat dank voor alle hulp


mvg

Chubby

chubby

Geplaatst door chubby (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Begin maar met uitlezen, dat scheelt een hoop zoekwerk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.