BMW 3-Serie: geluid versnellinsbak

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1900

Beste,

deze bmw maakt lawaai stationair maar als je koppeling induwt is geluid weg. Tevens als je vlot doortrekt en schakelt bij 4000 houdt die ook in of slipt die ma ka ook nog met storingslampje te maken hebben motor heeft net een volledig revisie gehad + nieuwe koppeling drukgroep & druklager volgens het bedrijf. Auto is net 1 week terug revisiebedrijf zegt dat hun fout niet is, ma wel een rekening van 4500 €. auto is gisteren terug geweest ( is van een vriend van mij ) & storingslampje brandt ook nog altijd. als je koppeling induwt geluid is er nog zit het toch in de bak hé? Graag reactie wat hier mee te doen greetz

ERwin_jah

Geplaatst door ERwin_jah (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Erwin

Wat is er precies gebeurt met de motor ?

eerst zeg je dat het geluid weg is als je de koppeling intrapt,en onderaan zeg je dat het er nog is ?

indien het geluid verdwijnt denk ik toch het druklager bv..maar zoals je beschrijft is er een nieuwe koppeling ingekomen.

maar houd de motor echt in of gaat hij ( alleen ) hoger in toeren als je gas geeft bij een constante snelheid ofwel slipt de koppeling ?

Dat het motorstoringslampje brand is zowiso niet goed,dit betekent dat er toch iets mis is.

Even laten uitlezen en de eventuele foutcode hier plaatsen aub.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.