BMW 5-Serie: Grootte lichten branden van zelf

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2500

Hallo ik heb een probleem ,mijn grote lichten branden als ik hem start en er licht niets van lichten aan.als ik mijn gewone lichten aanzet blijven ze branden of flikkeren ze,als ik mijn gewone lichten af zet en doe het hendeltje aan het stuur vooruit dus voor grootte lichten ,als de gewone branden dan gaan ze uit, of soms als hij afgesloten is beginnen mijn lichten te branden
Wat mag dat zijn ? en wat is daar aan te doen ? En hoeveel zal dat mij kosten

marc55

Geplaatst door marc55 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 11 jaar geleden

De lichtschakelaar (in het dashboard) is een complete module, die zal wel defect zijn denk ik, op de sloop verkrijgbaar en makkelijk te vervangen.
De schakelaar aan het stuur zal denk ik niet defect zijn want grootlicht is normaliter niet in te schakelen bij contact uit.

GJBAutos (0) PRO, 11 jaar geleden

De module voor het licht zit bij een e39 achter het paneel bij de voeten van de bijrijders, bij een e46 is de module 1 met de lichtschakelaar. waarschijnlijk is je licht module kapot. Deze kun je 2e hands monteren maar dan moet je hem wel laten coderen.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.