BMW 540: het licht schudden van me 540 voorterrein!!

Bouwjaar: 2005

hallo me 540 schud heel licht bij alleen 80 kilopu het lijkt alleen op gevoel de voor zijde van de auto!er zitten nieuwe banden onder ,naar mij weten goed gebalanceerd.weet iemand er wat van af of hebben meerdere bmw deze probleem!

mikey7903

Geplaatst door mikey7903 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

BMW- technieker Davy (0) PRO, 18 jaar geleden

Wielen op moment aangetrokken, Velgen op slag controleren.

Maarten6799 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat zouden weleens je banden kunnen zijn. Welke banden heb je er onder zitten? Probeer eens andere velgen met andere banden of je velgen van achter naar voren te leggen als dat past. Dan moet hij als het goed is achter gaan trillen.

Succes, Maarten

jvdong (0), 18 jaar geleden

denk dat je idd je combinatie velgen/banden moet controleren. Horen deze velgen onder de auto??? als je bredere banden hebt gelegd wordt een auto altijd onrustiger . en bredere banden oefenen ook grotere krachten uit op de ophanging en dus voel je een kleine speling vaak duidelijker
Je kunt ook een banden specialist om een oordeel vragen , mss is het idd onbalans en kun je je banden aan de auto laten balanceren.

dupl-u-1719-5dd14889e7e5f+Evo (0) PRO, 18 jaar geleden

ho ho welk modeljaaar gaat het om?
mod 2005 lijkt me sterk
bij een e39 (1996-2003) let op achterste draagarmen,hulpstuurhuis ( busje dat erin zit , pitmanarm) en stuurkogels

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.