BMW 5-Serie: hoe uit zich een probleem met reactiestangen!?

Bouwjaar: 1996

Wie kan mij zeggen hoe het zich het uit als de reactie stangen van een auto niet meer in orde zijn, wat verneem je, wat voel je, kortom wat zijn de meest kenbare verschillen in het gedrag v.d. auto!
-
Bedankt voor iedere uitleg in deze op voorhand!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

djc

Geplaatst door djc (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

TesT (0) PRO, 19 jaar geleden

Welke reactiestangen bedoel je, kun je wat specifieker zijn????
Heb je problemen dan???

djc (0), 19 jaar geleden

Ja tes ik heb problemen, kijk ook even naar mijn zojuist geplaatste klacht, misschien kun je dan wat voor me betekenen, ik ben je naam vaker tegen gekomen in dit soort van dubieuze klachten, jij en een ieder ander kunnen ook bellen onder nr. 0341-553140/06.29045609.


Je hebt gelijk, de auto is voor de duizendste keer op de brug geweest en ik heb slechts meegekregen dat de beplating v.d. onderzijde tussen de voorwielen is weg geschroefd en dat daar twee stangen met rubbers zaten welke meen ik omschreven werden als reactiestangen.
-
Nu vind ik het onwijs vreemd, dat de een stangen en rubbers controleerd met de auto staand op zijn/haar wielen, en de andere laat de banden vrij hangen, en dan praat ik over de zelfde rubbers die men dan controleerd, niet verschillende, daar zou natuurlijk een reden voor kunnen zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.