BMW 7-Serie: Inhouden en soms sloom optrekken

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

Hoi, Ik heb een 730d (e38) van 2001 met momenteel 62.000 km. Had een probleem met inhouden van de motor en sloom optrekken. Is bij de dealer binnengeweest en de luchtmassameter vervangen. De auto heeft een week als een trein gelopen, echt zonder problemen. Nu, na amper een week, begint hij terug de zelfde verschijnselen te krijgen. Nog niet zo erg als voor de lmm vervangen is, maar toch, met momenten houd hij weer in, zowel bij optrekken als hernemen. Je voelt gewoon dat er terug iets fout is. Ik ga zowiezo terug naar de dealer gaan, maar op dit moment is die een weekje in verlof.

Iemand hier ervaring mee of eventueel oplossing? Zou het kunnen dat die nieuwe lmm na een weekje al terug de geest aan het geven is ?

Bedankt

730d-2001

Geplaatst door 730d-2001 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 7-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Lowbmwdriver (0), 17 jaar geleden

mss de luchtklep dei vervuild is?

730d-2001 (0), 17 jaar geleden

Heb de luchtklep nagekeken en is in orde. De auto zakt ook regelmatig in toeren. Als je het gaspedaal 1 seconde lost zakt hij gewoon terug naar stationair toerental.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.