BMW 3-Serie: iritant geluid links achter

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine

Hallo

Ik heb al een tijdje een storend geluid in de auto, het komt duidelijk links achter weg(schokdemper/ vering) het geluid is moelijk te beschrijfen, maar het klinkt aslof je een plastic board laat golfen....het is heel moeilijk te beschrijfen. maar inde auto is het overduidelijk aanwezig.

Als ik op de koffer duw, zakt de vering en komt de auto wel weer omhoog.. dus zou die niet lek zijn heb ik me laten vertellen.


Het wiel heb ik er al een paar keer afgehaald en de vering wat ingevet, maar dit hielp niks. wat wel opviel is dat er een schokdemperbeschermer los was en openeer kon schuifen, ik vraag me af of dit zon klapperend geluid kan maken?

Wat kan het anders nog zijn? iets met de banden?


Ook komt er rechts voor een storen geluid weg.. dit klinkt echt als of er ijzer op elkaar klapperd (Katlysator)

Even tussendoor :P is er een trucje om de koppeling te testen? XD





Mah verder is de auto wel goed hoor:P op dit even nah dus haha:P

ik hoop dat iemand even reageerd..

jellebmw

Geplaatst door jellebmw (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa die jelle :D

Is het geen wiellager dat je toevallig hoort ? je hoort het dan wel alleen tijdens het rijden,hoe harder je rijd,hoe meer lawaai het maakt..

De stofhoes die je bedoelt,mag je op en neer kunnen schuiven,als je de auto van de krik afhaalt,schuift deze netjes naar beneden en houd vuil e.d. tegen.

Geluiden zijn altijd lastig te beoordelen achter de pc..Ik zou zeggen,controleer eerst het hitteschild van de uitlaat eens,ook de beschermplaat achter de remschijven kan nogal eens een geluid geven,controleer ook eens de remblokken aan de vookant,heb al een paar keer gezien dat deze wat veel speling op de klauw/drager hadden,en je ze met de vinger wat op en neer kon bewegen,en dat maakte een vreselijk irri geluid,zeker als je over een klinkerweg heen rijd.

Een truckje voor de koppeling te testen ? Rij eens 50km/h in de 2e versnelling,trap dan voorzichtig op de rem en geef tegelijkertijd vol gas,als de auto gewoon afremt en ook het toerental van de motor is er niks aan de hand,remt de auto wel af,maar vliegt de toerenteller gewoon omhoog,kan het zijn dat de koppeling ver aan zijn einde zit..meestal merk je dat ook wel als je in de 4e of 5e rijd,en wilt dat versnelling door volgas te geven,dan maakt de auto meer toeren,dan hij vooruit komt.

Gr Stefan

jellebmw (0), 14 jaar geleden

Hee Stefan:P

supper voor de reactie:p Dat over de koppeling ging over een mitsubitsi colt:P die maakt eiglijk alleen toeren en geen snelheid... koppeling dus.. EN VEEL ROOK:P

Die geluiden zijn eigelijk alleen op een klinkerweg of slechte asfalt weg:P ik zal zo eens even weer verder kijken

Gr Jelle

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.