BMW 5-Serie: kilometerteller werkt soms niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 523i

Hallo mijn probleem is t volgende: als ik de auto start blijft het lampje van de ABS en ASC branden als ik vervolgens weg rij doet ook de kilometerteller en de verbruiksmeter t niet. Dit probleem doet zich niet altijd voor dus alles werkt dan weer normaal! De temp meter ging vanaf t moment van storingen ook ineens naar t rode gebied en vervolgens weer in de normale stand ! Ook hoor ik soms de motor van de ventilator van de verwarming lopen op t moment zodra ik de sleutel in het kontaktslot stak zonder deze te verdraaien! Ik hoop dat iemand mij hiermee verder kan helpen.

coyor

Geplaatst door coyor (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

by mercedes is dan meestal het overspanningsrelay defect. daar zitte twee zekeringen op. kan er een van stuk zyn.ik schat dat er op een BMW ook wel een zo,n relay zit. zou het daar zoeken. geen kortsluiting gemaakt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.