BMW 3-Serie: K&N 57i Kit BMW

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine

Hallo

Ik heb zinds gister een kN 57I luchtfilter kit gehaalv voor mijn 1,6L Bmw Coupe, van te voren wist ik dat het vermogen niet veel en veel meer werd. maar ik hoopte wel op wat meer lawaai, dit valt me nu tegen.

Ligt het aan de moter dat het gewoon te weinig is? of aan de lucht meter (AFM)

Ik kreeg er ook een flecibele buis bij en die heb ik eropgezet voor iets meer lucht.

kan ik nog iets doen om het te verbeteren?


Mvg jelle

jellebmw

Geplaatst door jellebmw (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

13 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Jelle

Aan het geluid kun je niet veel meer doen,van het luchtfilter dan.

Dat flexibele ding ( slang ) die erbij zit zou voor koele lucht moeten zorgen,het beste effect krijg je als je om het luchtfilter een kap maakt,die afsluit tegen de motorkap ( als deze gesloten is ) Als de motor warme lucht van de motor aanzuigt zal het vermogen verminderd worden.

Hoe is het trouwens met de uitlaat gegaan ? of was je even overgestapt op plan 1B ? haha..

Gr Stefan

jellebmw (0), 14 jaar geleden

Stefan:P

Snelle reactie weer:D

BEdant voor je tip, gah ik dat nu meteen even doen.


Die uitlaat moet ik nog even zien, ik wil het wel graag

Zoals als ik het maar ga doen is, universele dtm kopen en de hele originele demper erafhalen met buis, dan die buis vastmaken aan de nieuwe demper, en het hele geheel eronder zetten

(zo zou het dan kunnen/moeten tog?)



Mvg Jelle

Santa (0), 14 jaar geleden

Wat wil je nou eigenlijk, Jelle....??

Zoals IK het lees wil je alleen maar meer LAWAAI maken en volgens MIJ is dat GEEN technisch probleem......
Dus zou jouw vraag hier eigenlijk niet thuis horen...........

En je weet, he: lawaai trekt aandacht! Ook bij de McDonalds........
En dan niet alleen bij de serveerstertjes............

Santa (0), 14 jaar geleden

'Universele DTM kopen.."

Asjeblieft, hou toch op.......

Universeel betekent alleen maar: eenmalig goedkoop ontwikkeld en er verder geen flikker aan gedaan om per specifiek automerk/model ook maar enig gewin van wat voor aard dan ook te kunnen krijgen.

Kortom, je betaalt voor "universeel" oud ijzer wat glimt, wat herrie veroorzaakt, wat een veranderde emissie uitstoot veroorzaakt, etc.

Eigenlijk wil je alleen maar een beetje aandacht, toch......?

TIP: Koop leuke kleren, een lekker geurtje, zorg voor een normaal kapsel en verdiep je eens in de nederlandse taal danwel in persoonlijke omgangsvormen.
DAN scoor je hoger dan met zo'n "DTM".........

vegito (0), 14 jaar geleden

Als je echt een mooiere geluid wilt dat gewoon gaan voor een sebring of een andere degelijke uitlaat. Geen Universeel ding of een motor uitlaat achtig iets ziet er niet uit en klinkt voor geen meter evenals op performance komt je ook niet vooruit. Mocht je dit niet leuk vinden dan gewoon voor een 320 of iets hoger gaan want, een 316i is echt mager en eigenlijk ook niet bedoeld voor sportieve rijders.

jellebmw (0), 14 jaar geleden

@Vegito,

bedankt voor de tip.

En jah natuurlijk is een 320 veel mooier en sneller... Maar ik ben net 18 en heb nu al mijn 2e BMW EN ik zit ook nog op school, ik verdien dus alles met mijn BIJ baantjes.... en jah later zal er vast wel een 320 komen, maar dan is de 325 weer beter... Of een M3, iK BEN nu al zeer en zeeeer te vreden

groeten Jelle

vegito (0), 14 jaar geleden

Jelle, ik ben zelf ook een student en met hardstikke blij met mijn 318i e46 model.. tja een 320 is lekkerder maar kost wat meer en tegenwoordig met de crisis hoeft het echt nog niet zolang ik maar 4 wielen hebt. Kijk op marktplaats voor uitlaten of ergens waar ze kante klare kits hebben denk zelf dat je daar meer aan hebt.

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=vegito]Kijk op marktplaats voor uitlaten of ergens waar ze kante klare kits hebben denk zelf dat je daar meer aan hebt.[/quote]
Indien je in de toekomst iets op wilt bouwen zou ik zeker dit soort fratsen achterwege laten....

Gr. paul

vegito (0), 14 jaar geleden

Misschien heb je mij verkeerd begrepen.. er zijn ook sportuitlaten beschikbaar die passen voor zijn auto en opmaat gemaakt. Ik bedoelde echter niet de uitlaten op marktplaats die je voor 90 euro kunt kopen.

Driver21 (0), 14 jaar geleden

als je een uni demper koopt dan gooi je je geld gewoon weg als het ware ! ik zou effe doorsparen voor een goeie die pasklaar is (remus,sebring,laser,supersprint,e.d) kost wel een beetje maar dan heb je iets fatsoenlijks...
en als je geen geld wilt uitgeven en alleen meer geluid > middendemper of kat-vervanger erop zetten/lassen let wel katalysator moet er wel weer op voor apk en werkend...

effe tussendoor weet iemand een goeie onderdelen site net als realoem alleen dan nederlands met euro's? zoiets als online etk :) anders moet ik maar omrekenen maar ik weet niet of die prijzen op realoem kloppen.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

De prijzen op die site kloppen vrij aardig..

Even over de demper,als je een ander geluidje wilt of een ander look dan origineel,is zo'n uni demper net zo goed als een remus,je betaalt alleen al meer dan de helft voor het merk en hij loopt er geen meter harder van.

Dus als je een beetje handig bent en koopt zo'n uni pot,pijpverbinder ertussen en rijden maar..doet net zoveel,of zo weinig als een merk demper.

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Een beetje liefhebber gaat naar EPS, die gaat zelf niet knooien.....;

Gr. paul

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Een beetje liefhebber gaat naar EPS, die gaat zelf niet knooien.....;


Dat kan de TS zelf wel bekijken en beslissen.

Case: [img]http://www.comicguide.net/images/smilies...[/img]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.