BMW 7-Serie: Kofferdeksel

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel

Geachte lezers,

Hebben hier een BMW 730 staan waar de kofferdeksel niet meer electrich open gaat,met de sleutel kun je hem noch wel opendraaien,dan gaat ook het lampje in de koffer branden en het slot in de dwarsbalk loopt ook.druk ik op het knopje van de kofferdeksel gaat deze niet open,druk ik op het schakelaartje links naast het stuur doet hij het ook niet,tevens werkt de sleutelknop voor de achterklep niet,de rest van de cv op de sleutel doet het.
Er zijn geen zekkeringen stuk.

Zit er noch ergens een regelaparaat,of weet iemand waar ik zoeken moet,of moet ik naar de dealer en vragen om hem uit te lezen.

BVD
Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 7-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

driver3 (0), 15 jaar geleden

kijk es of er een draad breuk is tussen de koffer klap en chasies meestal in dat rubbere slangetje is er een draad breuk

Hans4045 (0) PRO, 15 jaar geleden

Oke zal dit deze week even controleren.

Gr,Hans l

Driver21 (0), 15 jaar geleden

lijkt op defect motortje...
of in een uitzonderlijk geval draadbreuk...> moet je is kijken waar die kabelboom scharniert op de achterklep daar breken ze welleens bij een 3serie iig. 7serie weet ik zo niet

Hans4045 (0) PRO, 15 jaar geleden

Vandaag auto terug gehad,eerst de hoedeplank losgehad,kabels die er onder lagen was niets mis mee,toen naar de dealer voor een schema,kwamen er achter dat er ook noch een schakelaar in de armsteun zat,en wat denkje deze stond op uit,Had klant zelf gedaan wist het alleen niet meer.Alles werkt weer.

Gr,

Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.