BMW 5-Serie: koplampglazen verbrand

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 525

hallo, ik heb hier een bmw 5 e60/61, de koplampglazen(kunststof) zijn precies voor de xenon lampunit ingebrand, ronde doffe vlek,met kringen.
betreft origineel xenon.
komt dit vaker voor, en zit dit in de bmw garantie? auto is nu 4,5 jaar oud.

bvdw

Geplaatst door bvdw (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

Nog achter gekomen ?

BMWSpecialisten (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb het wel vaker gezien, en je zal ze toch echt moeten vervangen want je lichtbeeld en lichtopbrengst is waarschijnlijk ook een stuk lager ???
Maar garantie na 4,5 jaar hmmm denk het niet.

Black Sea (0), 14 jaar geleden

Hallo mensen,

Je hoeft de koplampen niet te vervangen. De koplampen van tegenwoordig worden van plastic materiaal gemaakt. Vroeger werden ze van glas gemaakt. Door het weer verweren deze koplampen en worden ze dof en zijn ze niet helder meer. Die vlekjes wat je ziet is niet ingebrand en komt ook niet door de xenon. Het lijkt als of het ingebrand is, maar dit komt omdat het licht van de xenon daarop valt.

Via speciale middelen die verkrijgbaar zijn bij autoshops ( ik zou even zoeken op internet met als tekst ''verweerde koplampen'' kan je je koplampen polijsten, opnieuw coaten en zien ze er weer heel helder uit.


Groet Yusuf

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.