BMW 3-Serie: Kosten uitlezen ABS

Bouwjaar: 1997

Van het ene op het andere moment blijft mijn ABS lampje branden, ABS werkt ook niet meer. Nu wil ik hem uit laten lezen, kan ik dit bij een universele garage laten doen of moet ik dan naar de dealer en wie weet wat zoiets kost, los van een eventuele reperatie ?

ReMo9450

Geplaatst door ReMo9450 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

peterbruusk (0) PRO, 18 jaar geleden

voor enkele tientjes heb je al een adapter en met je eigen PC en share ware versie van VAG COm kan je het zo zelf uitlezen. Voordeel hiervan is dat je het allemaal kunt uitvoeren wanneer je het wilt dus geen afspraken met de dealer..zie ook www.ross-tech.com of voor Nederland www.randstadcarsolutions.com of zelfs www.tdiclub.nl voor verschillende diverse mogelijkheden.

Succes.

ReMo9450 (0), 18 jaar geleden

Zelf had ik ook al even zitten kijken naar die software, heb ondertussen carsoft kunnen downloaden maar snap niets van die kabels ?
Wat voor kabel heb ik dan nodig en waar sluit je die dan op aan, op die ronde stekker waarmee je ook de servicebeurten op kan resetten ?

Maarten6799 (0) PRO, 18 jaar geleden

Vaak als je je BMW dealer lief aankijkt wil hij hem best wel uitlezen voor je. Kost niets.

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

als je handig bent kan je ook vast proberen de wielsensoren schoon te maken. Soms is vuil of een te grote afstand naar het tandwiel de oorzaak van foutmeldingen.

Andre330 (0), 18 jaar geleden

waar zitten ongeveer je wielsensoren?

M3GTDRIVER (0), 18 jaar geleden

Meestal is er een kabelbreuk in de kabel van de carosserie naar de veerpoot / draagarm. Je kunt het opsporen door elke kabel voorzichtig te buigen meestal vlak bij de carosserie, als er een punt is waar de kabel scherper doorbuigt zit daar waarschijnlijk de breuk. Even open maken en solderen of een nieuwe kabel kopen.
Succes.

PS @ A Buijs : wiel sensoren zitten aan de binnenkant v.d. wielnaven

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.