BMW 1-Serie: Krakende ramen

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.16

Hoi,

Ik heb een BMW 116i en hij is geen twee jaar oud. Voor een lange tijd hoor ik irritante geluiden bij de deuren/stijlen (kraakje ,knakje) tijdens het rijden (vooral op een steenweg of iets beschadigde/hobbelige weg, ook soms op de snelweg). Ik weet niet waar het precies vandaan komt en wat het precies is, maar is wel best irritant. Wanneer ik met open ramen rijd is er geen kraak. Het kan misschien raamrrubbers? Ik heb ook op het internet opgezocht en heb
gelezen dat dit veel voorkomt bij BMW, maar iedereen heeft een ander verhaal voor een oplossing (siliconenspray spuiten of smeren met vaseline of schoonmaken met siliconeverwijderaar etc etc) en ik ben nu echt in de war.!

Misschien weet iemand een echte oplossing voor dit irritante probleem?

Alvast bedankt,
Simon

simon10

Geplaatst door simon10 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 1-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

MJ (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik weet zo geen oplossing maar heb wel een idee. Je hebt garantie (2j) en sleur een BMW monteur in de auto en laat hem luisteren. En vervolgens gaat hij het probleem te lijf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 1-serie of stel zelf een nieuwe vraag.