BMW 3-Serie: Lambdasonde probleem

Bouwjaar: 1994, Motorcode: 320I e36 coupe

Hallo,

Is het verantwoord om een lamdasonde niét bij een dealer te kopen of kan ik hem maar beter wél bij de dealer kopen?

Waarom ik dit vraag hoef ik natuurlijk niet te vertellen. Dit wordt mijn tweede lambda in 3 jaar... De eerste keer heeft dit geintje me 300,- gekost met uitmeten waarden en weet ik veel allemaal wat, terwijl het gewoon een kwestie van erin draaien en aansluiten was. Deze keer doe ik het zelf en die waarden geloof ik dan wel.

bij voorbaat dank,
Marnas

O jah, wat ik vergeet erbij te vermelden is dat ik vorige week in de stad reed in de derde versnelling en opeens hield hij in met een doffe klap en leek het net offie verzoop. Als ik gas gaf hoorde je hem letterlijk verzuipen dus ik hield mijn voet van het gas af en liet hem uitrollen op de motor. Dit duurde 5 of zes seconden. En ineens liep hij weer en vanaf toen mis ik zo af en toe vermogen en zie ik op de snelweg het ecometertje heen en weer tikken bij een vaste snelheid. Heb ook het idee dat'tie meer (veel meer) verbruikt.

Dit zijn precies dezelfde klachten die ik drie jaar geleden ook had en toen was het die klote lamba de samba.. word er niet goed van.

Marnass

Geplaatst door Marnass (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

garagedirk (0) PRO, 16 jaar geleden

plaats gewoon een lambdasonde van bosch, heel goeie kwaliteit en normaal veel goedkoper dan bij dealer (soms origineel bmw=ook bosch)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.