BMW 5-Serie: lek aan mazouttank?

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2500td

Juist merk ik dat er een hele plas mazout onder de auto ligt(achter rechterachterwiel, mazouttank) Nu moet ik wel zeggen dat ik hem altijd vol vol doe, gisterenavond nog gevuld tot aan de rand maar dat kan toch niet he dat daar dan zo een plas onder ligt. Bedankt voor de reacties.

dennis2079

Geplaatst door dennis2079 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (315) PRO, 15 jaar geleden

Het kan heel goed dat het eruit loopt als je hem zo vol vol doet, vooral als de auto wat scheef staat.
Of er is een slang lek.........

dennis2079 (0), 15 jaar geleden

Thanx Hans, hij staat nu inderdaad scheef, moet straks werken en dan staat hij 100% recht , laat ons hopen dat hij daar niet lekt, anders zal ik morgen dus maar eens kijken naar de slangen en hopen dat het dat is. Scheurt zo een bak makkelijk, is plastic. Bedankt voor de reactie

dennis2079 (0), 15 jaar geleden

Ik heb hem dus om 20uur in garage gezet en onderkant afgekuist, nu ben ik juist terug gaan zien en hangen er nog druppels aan, dit moet ergens komen van de bovenkant van de mazouttank denk ik, of aan de kant van de as, zal hem morgen eens opkrikken en checken, want van het scheef staan kan dit niet meer he, zit ondertussen nog een 70liter in, dus vol is hij niet meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.