BMW 0: Lekkage brandstofpomp e34 tds

Bouwjaar: 2006

Nadat ik een dieselgeur in mijn 525 tds rook, zie ik lekkage langs de tweede pakking (gezien van de bovenzijde van de pomp) van de brandstofpomp.
Omdat ik het merendeel van het onderhoud aan de auto zelf doe, is mijn vraag of deze pakking (eventueel ook de bovenste) vervangen kan worden als de pomp nog gemonteerd zit. Wat kom ik tegen als ik de pomp loshaal en waar moet ik op letten? Of is het advies dit door een Bosch Service Centrum te laten doen? Waar vind ik zo'n centrum in de provincie Groningen?
Wat zijn ongeveer de kosten als ik dit door een Bosch Service Centrum laat doen?
Het betreft een Bosch VER300-1/575

Graag jullie reactie.

Geplaatst door

Bram tds (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Hoi Bram,Ik zou hier zelf niet aan beginnen.De pomp zal er toch af moeten,en als je hem teurg opzet moet hij op tijd gezet worden.Dan moet je wel goed weten wat je doet.Ook als je het bovenste dekseltje er terug op wil zetten,moet dat ook weer precies in een palletje vallen.Precisie werkje,anders loopt hij niet goed meer.
Sterkte ermee.

roy128 0

18 jaar

mij idee, pomp uitelkaarhalen is geen werk voor een beginnend sleutelaar.
Ik durf zelfs te wedden dat menige prof hier niet aan gaat beginnen.Wegbrengen naar een pomprevisiebedrijf is mijn advies.

Groeten Marcel

hellbat 0
badge

18 jaar

een beginner zou ik het afraden,heb je verstand van deze zaken,kun je het gemakkelijk doen..wel goed opletten als je eraan begint en merk anders met een lakstift even het e.e.a. het kan best wat werk kosten maar het is zeker zelf te doen..en met een beetje gezond verstand moet het zeker lukken..

succes ermee.

Stefan

stefan84 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 0 of stel zelf een nieuwe vraag.