BMW : luchtmassa meter 320d

hallo


heb een vraagje na een aantal topics hier gelezen te hebben schijnt dat je nadat je een nieuwe lmm hebt gemonteerd er een software update gedaan moet worden,nou het volgend ik heb bij bosch een nieuwe lmm gehaald (ik had nog het oude type erin zitten) ben daarna naar de dealer gegaan maar die blijft hoog bij laag volhouden dat er geen update bestaat voor een lmm,na veel zeuren wou die toch wel software erin zetten maar zou niks veranderen en ging me 85 euro kosten.

is er nou wel of geen update en waarom doet deze dealer dan zo moeilijk misschien iemand ervaring waar ze wel verstand hebben van deze update want in amsterdam ga ik maar niet meer aangezien hun zeggen dat het niet bestaat.

hoor graag van iemand waar ik wel naartoe kan en of het wel bestaat?


groet jordie

jordie

Geplaatst door jordie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Kijk dat hoeft niet persé bij een nieuwe LMM, alleen als er een modificatie is dan wordt dit zelf aan je vertelt, voor een software update,MVG.

jordie (0), 18 jaar geleden

dus er bestaat geen update voor de lmm?

dan kan ik net zo goed de oude weer terug plaatsen want ik merk geen verschil en heb nog steeds dat dode punt tussen de 2500 en 3000 toeren.

of ligt dat dan ergens anders aan ?

mvg jordie

stefan84 (0), 18 jaar geleden

waarom ga je deze LMM zomaar vervangen ??

laat hem eens uitlezen en bekijk eventuele storingen..

misschien dat je dan al zo achter je probleem komt!

Stefan

jordie (0), 18 jaar geleden

ja heb hem uit laten lezen en daar kwam de lmm als defect naar boven vandaar dat ik hem heb vervangen maar ik had nog het eerste type bosch erin zitten en heb hem vervangen voor het nieuwe type,maar ik merk weinig verschil met nieuw of oud.


vandaar mijn vraag over de update.


groet jordie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW Overig of stel zelf een nieuwe vraag.