BMW 3-Serie: Mistlamp stuk

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320i 24v vanos

Hallo leden ik heb mijn e36 cabrio gister verlaagt met een schroefset, ik ben daarna een blokje om gegaan om te kijken hoe de schroefset aanvoelt. Tijdens het rijden staken er 2 eenden over ontwijken had geen zin , ik raakte er 1 vol op mijn mistlamp. Resultaat een kapotte mistlamp. Ik heb de mistlamp los gekoppeld en dacht de kabel hiervan goed te hebben weggestopt. Tot grote verbazing kwam ik er vandaag achter dat waarschijnlijk het kabeltje is losgeraakt tijdens het rijden. Nu is het stekkertje wat aan de kabel zit verdwenen,waarschijnlijk kapot gereden. Weet er iemand waar ik die stekkertjes kan krijgen? Ik ga van de week een nieuwe mistlamp plaatsen en wil hem gelijk aan kunnen sluiten. Of is er een andere manier om mijn (nieuwe) mistlamp toch aan te kunnen sluiten?

Ik dank u

julez

Geplaatst door julez (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (300) PRO, 11 jaar geleden

Even naar de sloop voor een stukje kabel met stekker...

julez (0), 11 jaar geleden

Inderdaad. Okido
Dank u

julez (0), 11 jaar geleden

Worden die stekkertjes ook los verkocht ? (behalve op de sloop)
Of zijn die stekkertjes ook te bestellen ?

Dank u

Einstein Brain (0) PRO, 11 jaar geleden

Stekkers en reparatiedraden zijn te verkrijgen bij een BMW dealer. Onderdeelnummer stekker: 61 13 1 378 401 reparatiekabel: 61 13 0 007 441.

julez (0), 10 jaar geleden

Probleem inmiddels op gelost
Door een nieuwe mistlamp te plaatsen
Top!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.