BMW 3-Serie: Motor slaat gelijk weer af

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

Auto heeft linksvoor tot en met luchtfilter schade gehad. Motor slaat heel even aan maar gaat gelijk weer uit. Kan op dit moment niet uitlezen. Motor lampje brand wel constant. Iemand een idee.

Caveman 1

Geplaatst door Caveman 1 (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Alex218 (0) PRO, 11 jaar geleden

Crashsensor, vergeten stekker.. kan van alles zijn. Denk dat uitlezen echt pas het antwoord geeft, zeker omdat de motorlamp constant brandt...

Caveman 1 (0) PRO, 11 jaar geleden

Inderdaad maar inmiddels twee uitleesapperaten gebruikt en nog uitsluitsel. Massa punt linksvoor op binnenscherm heeft wel een tik gehad. Echter optisch geen schade. Waar zit de crashsensor?

Caveman 1 (0) PRO, 11 jaar geleden

Vandaag verder gekeken wat blijkt als ik de luchtmassameter loskoppel start en blijft de motor lopen zoals het hoort. Koppel ik het weer aan krijg ik weer hetzelfde beeld als eerst. Dus ik denk dat de luchtmassameter kapot is . Wat denken jullie ervan ?

Caveman 1 (0) PRO, 11 jaar geleden

Probleem opgelost luchtmassameter door de klap kapot gegaan en vernieuwd . Start weer prima.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.