BMW 5-Serie: Motor slaat geregeld af. 530D

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 6 cilinder

Ik heb een BMW 530d full options
Ik ben vorig jaar ermee naar spanje gereden. Hij liep perfect. In spanje reed ik naar het tanken de bergen in en op dat moment hield hij meerder malen in en sloeg uiteindelijk ook af. Na de brandstof en de luchtfilter te vervangen was het helaas niet opgelost en heb ik de auto laten afvoeren per oplegger naar Nederland.
Ik heb hem laten uitlezen bij BMW maar zonder resultaat er was geen melding. Naardat ik de tank had laten schoonmaken en de opvoerpomp in tank heb laten vervangen, leek het alsof het opgelost was. Ik heb een twee tal weken probleemloos gereden. Echter bijnteruch komst van Utrecht is de auto een 10 tal keer afgeslagen, dit gebeurde gewoon met de cruiscontrole erop ook bij 120 km per uur. Naar het starten liep hij weer een 10 minuten en zo elke keer weer tot thuis. Inmiddels is de opvoerpomp onder de stoel ook vervangen, de brandstof inspuitpomp, de nikkenas sensors de krukas sensors en alle zes de verstuivers. De motor is vorig jaar vervangen. Volgens ons is alles vervangen. Weet iemand van jullie nog een opossing?

Groetjes. Andries

Klop123

Geplaatst door Klop123 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Herman BMW (0) PRO, 8 jaar geleden

DDE-hoofdrelais ook vervangen?
Of het ligt misschien wel aan je DDE zelf ( motorregeleenheid )

Xeloq txa (0), 8 jaar geleden

Kabelboom nagekeken of vervangen?
Brandstofpomp relais nakijken of vervangen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.