BMW 3-Serie: motor/bak problemen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine

hey, ik heb een m3 gekocht voor een leuk prijsje 2500,- van iemand die zelf zen eigen pimp auto probeerde te bouwen remus uitlaat je / velgen die er nie onder horen etc.

het enige probleem is:

- tijdens het rijden schijnt ie af en toe uit zijn versnelling te slaan. nu lijkt me dit niet zo n groot probleem. maar na lange tijd zal het volgens mij wel lkkr schadelijk kunnen zijn. heeft iemand hie over een idee of het hierbij aan de koppeling of aan de bak zo kunne ligge?

- en een 2de groot probleem :P. de motor maakte een nog al ratelent / zoomend geluid. maarja evengoed was hij tog als een koe stukken gaan rijden. een heeft de motor de laatste puff gegeven (door middel van een harde knal had de verkoper het over). nu heb ik de kleppe deksel er al af gehaald maar aan kleppen/veren/nokken is echter niks te zien. als je hem probeerd te starten maakt hij een nogal dreunend gelaat lijkt net een compressor van de gamma. heeft ook hier iemand enige ideeen? 9zelf zat ik te denken dat de drijfstangen het hebbe begeven.

*waarom ik hem tog heb gekocht van binnen ziet hij er nog perfect en origineel uit 4 nieuwe banden/ remmen*
*en wie wil er nou geen m3*

gr sjonn

M3-sjonnie

Geplaatst door M3-sjonnie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

M3-sjonnie (0), 17 jaar geleden

soters* in plaats van veren

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

kan aan de bak zelf liggen.als deze kapot is heb ik er nog een originele bak voor je. wat de motor betreft lagers of dryfstang/zuiger kapot. intresse inde versnellingsbak? bel even :0655793775

M3-sjonnie (0), 17 jaar geleden

Nou bedankt voor je aanbod we gingen daardoor eerst kijke wat er mis was met de bak. toen we die er af haalde liep er allemaal olie uit waar de koppeling zit. toen zagen we de starterkrans/koppeling nou alles was daar kapot. bevestigings bouten/ starterkrans/ koppeling zelf nou starterkrans en koppeling verniewd nieuwe koppeling cilinder er in. vorige paste niet eens. bak er weer op gezet alle olie bij gevuld. kijke of we konden starten nog geen sec en hij liep zonder enige bij geluiden. zo die m3 is binne

Bedankt,

stefan84 (0), 17 jaar geleden

dat is mooi meegenomen sjonnie ;-)

weet je er niet 'nog ene' te staan ? :D

Stefan

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

veel plezier der mee. jonhy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.