BMW 3-Serie: Motorproblemen 330d

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 330D

hallo ,

ik heb me begin april 2008 een 330d aangeschaft ,

vanaf de eerste dag draaide de motor soms vierkant vooral bij koude motor de eerste kilometers maar soms ook bij warme motor ,
de toerenteller gaat dan op en neer ,
na een week was dit probleem weg , een maand later terug af en toe eens de toerenteller op en neer bij koud starten , tot vorige week op de autosnelweg m'n motor afslaat en ik naar de pechstrook moet , na 2 keer starten slaat de motor terug aan , heb die dag nog 300 km gereden zonder problemen , sindsdien nog geen probleem gehad , bij bmw geweest en aan de computer gegangen maar niets te vinden , ze weten het daar dus ook niet wat het kan zijn , hopelijk kan er mij hier iemand helpen

moet er ook bij zeggen dat de auto 4 maanden niet gereden had voor ik hem kocht ,

mvg stef

STEFRAES

Geplaatst door STEFRAES (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Rob67 (0), 15 jaar geleden

Nokkenassensor, krukassensor, LMM (eventueel vervangen door een Pierburg nummer 7.22684.07.0 stukken goedkoper), vervuild brandstoffilter, vervuilde EGR, versleten of vervuilde injector(s) vaak nr. 6 volgens Vakman Ruud (je kunt een reinigingsmiddeltje toevoegen aan de diesel).

Succes, Rob

STEFRAES (0), 15 jaar geleden

Bedankt Rob ,


Ze Hebben Vandaag De Mazoutfilter En De Rele Van De Motor Vervangen ,
Nu Maar Hopen Dat Het Zo Simpel Is

Mvg

Stef

Rob67 (0), 15 jaar geleden

Laat je even weten of dat de oorzaak was? Ik zelf dacht in eerste instantie aan de nokkenassensor omdat je bij de verschijnselen die jij beschrijft meestal deze oorzaak terugvindt op de diverse fora.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.