BMW 1-Serie: na stoel dieptereiniging airbag lampje?

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel

Beste,

bij deze auto is het interieur gepoetst met een dieptereiniger ( extractor ) later komt de klant terug me tlampje airbag blijft branden? kan het zijn dat dit door de extractor komt of zou dit toeval zijn? stoelen zijn natuurlijk wel verzet geweest maar niet eruit Greetz

ERwin_jah

Geplaatst door ERwin_jah (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 1-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

mischien vocht in een stekkerverbinding gekomen

weske2000 (0), 12 jaar geleden

?

longdude6634 (0), 12 jaar geleden

Even uit lezen waarschijnlijk is de sensor in de stoel kapot, die kan namelijk slecht tegen water. Oplossing = sensor vervangen, airbags werken wel gewoon bij een aanrijding overigens.

BMW3438 (0), 12 jaar geleden

Is het inmiddels opgelost? Waarschijnlijk vocht in de stekkerverbindingen geweest. Heb namelijk hetzelfde gehad. Na dieptereiniging brandde bij mij ook de airbag lampje van de passagierskant en na goed drogen met 2 weken was het helemaal over.

Pjotr9136 (0), 12 jaar geleden

Om zeker te weten waar de melding vandaan komt en te kijken of het probleen nu misschien weg is zul je moeten uitlezen en wissen.
Het lampje blijft branden tot de storing is gewist.
Als het matje defect is kun je i.p.v. het te vervangen ook op marktplaats een connector met een zekering kopen die de foutmelding voorkomt.
Omdat de bijrijdersstoel altijd als bezet wordt gezien gaat dan bij een zware aanrijding de rechterairbag ook af als er niemand op de stoel zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 1-serie of stel zelf een nieuwe vraag.