BMW 3-Serie: olie-lekkage

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 318ti

hallo mensen, mijn vraag is bij mijn bmw 318 ti zijn de koppelings-platen en drukgroep en vliegwiel vernieuwd door de bmw- dealer dit kosste me een aardige duit maar ja het is nu allemaal in weer in orde zeggen ze bij de dealer, dit allemaal is ongeveer 3 maanden geleden en nu begint hij weer af en toe met weg rijden te trillen vooral smorgens als hij koud is. tevens heb ik geconstateerd toen hij op de brug stond voor nieuwe banden dat hij wat olie lekt zeg maar tussen motor en bak , zou dat wat te maken hebben met de raparatie die hun hebben gedaan of is dit weer wat anders ik word er allemaal niet vrolijker van auto heeft pas 115000 km weg en heb ook al de katalisator en dynamo moeten laten vervangen dit allemaal bij de dealer en dit kwam weer omdat er een motor-management lampje ging branden pfffffffff hoop niet dat er nog meer van zulk soort grappen gaan komen dus met heteerste wat moet ik doen weer terug naar bmw dealer kan het zijn dat hun de boel niet goed in elkaar gezet hebben.
alvast bedankt .

greybmw

Geplaatst door greybmw (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

C.Jonker (0) PRO, 12 jaar geleden

Dan maak ik je niet blij, maar ik vermoed dat de krukaskeering aan de bakzijde lekt en er toch wat op je koppeling komt af en toe waardooor deze minder zijn werk doet als ie zou moeten doen.
Als dat zo is zou de bak er weer achter weg moeten.
Slordig dat ze deze keering niet meteen hebben mee vervangen, kost niks en de boel was toch los.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.