BMW 3-Serie: slecht stationair draaien van de motor

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: M50

Ik heb een E36 20liter met een M50 motor deze rijd perfect maar het probleem doet zich voor als ik stil sta met een warme motor.
Dan staat hij te hakkelen maar afslaan dat doet hij gelukkig niet.
Heb inmiddels alles schoon gemaakt nieuwe bougies er in lucht massa meter schoon gemaakt. nieuw lucht filter enz heb de auto diverse malen uitgelezen maar heb geen defecten of meldingen gevonden.
Heb alles gereset,en toch blijft hij onregelmatig draaien ,nu ben ik eigenlijk uitgedokterd wie weet het antwoord op mijn vraag?

sportt4

Geplaatst door sportt4 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Marbel (0), 12 jaar geleden

vervang alle vacuumslangetjes ..... en let op de aansluiting van je LLm meter

sportt4 (0), 12 jaar geleden

Bedankt Bram voor jouw reactie ..ik heb alle toevoer en afvoer slangen na gekeken op scheuren of lekkage,ook de lmm heb ik nagekeken ik heb hem zelfs uit gewisseld voor een andere dat is het hem niet.
Heb even mijn luchtfilter kast vervangen voor een open filter om te kijken of hij beter draait dat deed hij wel maar het onregelmatige draaien voel je nog steeds,dus het lijkt mij dat je 100% gelijk hebt.. als hij boven een bepaald toerental komt zoals met schoke draait hij harder met minder verlies van druk of vacuüm dat doet hij pas als de motor rustiger draait .
Heb jij misschien enige indicatie waar deze precies zitten?
Kan je er makkelijk bij komen of niet?

Mvg Rob

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.