BMW 5-Serie: ondebreken van injectie sysrteem ivm gasinbouw

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 eta

hallo mensen

ik ben bezig met gasinbouwen in een 5.25 met een 2.7 eta injectie motor .ik heb alles al ingebouwd ,ik weet alleen niet hoe ik de injectie onderbreken kan'
heeft iemand hier ervaring mee,of kan iemand mij vertellen welke draad ik onderbreken moet of hoe ik anders de injectie uti kan sckakelen ?
ik heb alles al ingebouwd en heb een gas sckakelaar van emmagas met bezinestart en een paarse aanstuurdraad welke op de injectie/en of relay aangesloten moet worden.
indien mogelijk een antwoord met "beeld"...

bvd
wimpio

wimpio

Geplaatst door wimpio (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Neem aan dat er een Bosch-injectie op zit?
Er is hiervoor een uitschakelrelais te koop die je er in 2 minuten tussen kunt zetten. Deze sluit je aan op de bestaande stekkers van de injectoren die daarmee dan uitgeschakeld worden. De pomp kan gewoon door blijven draaien. Een goede gasspecialist zal zoiets zeker op voorraad hebben.
Dit relais wordt aangestuurd vanaf de lpg-schakelaar waarin 'n timer zit. Eventueel is dit te vervangen door een gewoon (mistlamp)relais die dan wordt bekrachtigd door de dynamo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.