BMW X5 2015: onregelmatig lopen na koude start.

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: S63B44B, Motorinhoud (cc): 4400, Vermogen (kw): 423

beste allen,

Mijn auto start normaal ( alleen bij koude start is dit probleem ) en meteen daarna loopt de motor voor 3-4 sec onregelmatig. de toeren variëren dan van 800-1500rpm. dan is dit weg en niks meer aan de hand. bij een warme start is er ook geen probleem. auto heeft nu 132.000km gereden en onderhouden door m dealer. de 8 injectoren zijn vervangen en de slangen naar de intercooler ( hier zat olie in en bij vol gas en walm achter de auto, dit is nu weg ) . de garage weet niet echt een oplossing, wie wel??

gr

jeroen

jeroenduijkers

Geplaatst door jeroenduijkers , lid sinds 1 jaar geleden

3 Reacties

oldford PRO, 1 jaar geleden

Is er ooit al eens een koude start (na een nachtje buiten slapen) gedaan met aangesloten diagnoseapparatuur (zoals 4-gas tester en uitlees apparaat)?

jeroenduijkers, 1 jaar geleden

beste, nee alleen als deze warm was, maar nooit koud. goed idee ga ik voorstellen

Beste antwoord, geplaatst door jeroenduijkers, 1 jaar geleden

dealer vond niks. Na google te raadplagen wyns extreme motor reiniger gebruikt 1 liter op kwart tank en daarna in duitsland doorgeblazen een half uur lang op hoge snelheid. probleem nu opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X5 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.