BMW 520i: Ontvangst antenne

Bouwjaar: 1989

Hoi,

Ik heb in de stijl bij de achterdeur daar waar het lampje zit de antenne versterker of zoiets zitten. Is dat een actieve of een passieve versterker? De radio krijgt de kanalen erg slecht door en ik vraag me af of dat die versterker niet kapot is.

Het lijkt mij overigens een soort filter of zo want de achterruit verwarming dient zo te zien als antenne en dat kastje in de stijl bij de achterdeur scheidt volgens mij het radiosignaal van de voeding.

Wie heeft meer informatie hierover?

Groeten Danny......

dhooren

Geplaatst door dhooren (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

astra rijder (0), 19 jaar geleden

Je moet wel de de draad voor de power ant aansluiten anders blijf je slecht ontvangst hebben. ik weet alleen niet meer welke draad kleur het was in de bmw. En ja de antenne zit in de achteruit geintergreerd. en bij sommige bmw`s ook onder de vooruit maar dat weet ik niet zeker. Maar kijk ook even op http://www.bmwe34.net het is een engels talige site. Hier op vindt je meer over je bmw 5-serie model E34 zoals die van jou.

Groetjes
Astra rijder (voormalig bmw E34 rijder)

shady (0), 16 jaar geleden

ik heb dat probleem ook dat ik weinig ontvangst heb met de radio, weet iemand welke kleur van draad het is voor de elec antenne?

Groeten

shady (0), 16 jaar geleden

gevonden, het is de witte draad dat je moet aansluiten voor de voeding van de electrische antenne


ziehier de link :
http://www.bmwdriversclub.nl/index.php?o...

Groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.