BMW 5-Serie: ontvangstmodule van afstandbediening

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 530d

Wie kan mij vertellen waar de regelunit zich bevindt..die dient voor het regelen van de deuvergrendeling, alarm, startblokkering e.d.
Dit is de regelunit of module die hoort te reageren op de sleutelafstandsbediening. Deze is waarschijnlijk kapot bij mij, want sleutel eheb ik al vervangen en ook geprobeerd te synchroniseren, maar mocht niet baten. Het schijnt dus deze ontvangst module te zijn. Maar ik weet niet welk BMW-onderdeelnummer het is of waar deze zich precies bevindt en eruitziet Iemand enig idee?? Ergens onder dashbordkastje misschien??
Alvast bedankt voor de genomen moeite om te antwoorden

svaleras

Geplaatst door svaleras (100) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

DDT (0) PRO, 17 jaar geleden

Multifunctie-regelmodule achter handschoenkastje -functies: Alarmsysteem, centrale vergrendeling, regensensor, interieurverlichting

svaleras (100), 17 jaar geleden

Hey, dank je voor de tip. Weet je ook toevallig hoe deze eruitziet? Groot, klein, kleur?..zijn er meerdere van zulke dingen op deze plek, of alleen deze?
Ligt het achter de zekeringkastje of echt onder het handschoenkastje...dus de onderkant losmaken?

DDT (0) PRO, 17 jaar geleden

Module zit aan de rechter zijde van de auto "achter" het handschoen/dashboardkastje.Weet niet de kleur van de module maar als je géén navigatie,bandenspanningscontr. of koplampsproeiers hebt blijven er buiten de enkele zekeringen en relais die er zitten weinig keuze over,dus moet het niet zo moeilijk zijn de module te vinden. Wat voor een sleutel zit er eigenlijk bij de auto? Type 1 heeft nl. een batterij die wel eens vervangen dient te worden Type 2 meestal niet, deze wordt nl. geladen en het is bij deze sleutel aan te raden soms te wisselen met de reserve sleutel zodat beide batterijen op peil blijven.

svaleras (100), 17 jaar geleden

DDT, heb de batterijen al vervangen, zelfs een andere sleutel aangeschaft, maar daar lag het niet aan. Heb trouwens wel Navi erop.
Ik zal mn best doen het te vinden. Dank voor je reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.