BMW 3-Serie: PDC functioneert niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 325

Hallo,

ik heb sinds kort een 325 TDS Touring "Edtion".
De auto schijnt PDC te hebben, echter deze functioneert niet. In de achterbumper zitten van die ronde sensoren, dus dat duidt erop dat die in ieder geval wel aanwezig zijn maar nog niet dat het PDC systeem ook aanwezig is.
Kan ik erachter komen of de PDC inderdaad aanwezig is en indien ja, hoe kan ik die (her-)activeren?

Bij voorbaat dank voor de reakties,

Ferdi de Boer
Drachten

Da_Patriot

Geplaatst door Da_Patriot (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

nerio (0), 17 jaar geleden

je moet eens zien in de koffer of er daar nergens een module zit van de pdc maar wat je ook eens kan doen is gewoon kontact aanzetten in achteruit leggen en eens zachtjes met je vingers over elke sensor gaan normaal moeten die lichte inpulsjes geven die je kan voelen als dat bij een niet is is deze sensor kapot als ze allemaal nie gaan zal het de module zelf zijn maar meestal is het een sensor die het begeeft , kan simpel weg al van ne hogedruk reiniger zijn bv is erg gevoelig en dan gaat gans het systeem nie meer hopelijk is het dat wat je probleem is en kost nie veel ook rond de 25 euro per sensor . hopelijk is het dat alvast succes

Da_Patriot (0), 17 jaar geleden

Excuus voor de late reaktie, ik was onderweg van vakantie.
Ik zal morgen eens kijken of ik die module kan vinden; ik heb links-achter al wel een wit doosje zien zitten...kweenie of dat het kan zijn.

Hartelijk dank voor je (verigens erg snelle!) reaktie, Nerio.


Ferdi

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.