BMW 3-Serie: Electrisch raam bestuurderkant, open dak en centr deurvergrendel

Bouwjaar: 1993, Motorcode: 320

Hallo ik heb een coupe en ik heb 3 vragen

1. Het electrische raam aan de bestuurderskant doet het soms wel en meestal niet. Als hij het wel doet, doet hij het ook goed dus geen haperingen. Maar als hij het niet doet hoor ik alleen een klik vanuithet motortje komen en verder gebeurd er niks.

De passagierskant doet het trouwens prima!


2. Het open dakje doet het ook soms wel en meestal niet. Als hij het wel doet gaat hij heel langzaam open en dicht..


3. En vervolgens de centrale deurvergrendeling. Als ik vanuit de bestuurdeskant de deur op slot doe gaat de deur en de achterklep dicht. Maar de passagiersdeur gaat niet mee. Als ik de passagiersdeur op slot doe gaat ook de achterklep mee maar de bestuurdersdeur weer niet..


Kan iemand mij helpen dit op te lossen?

BudhaXL

Geplaatst door BudhaXL (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

sexy-lexy10 (0), 17 jaar geleden

van je raam kan ik je mischien helpen ik had dat namelijk ook gehad in me vorige auto (oldsmobile) die heb bijna de zelfde raam meganisme als een bmw wat blijk nou dat de schoentjes in je motortje die de stroom doorgeeft misschien op zijn dus geen goed contact meer maakt en die schoentjes kan je zo krijgen en dan is het zo opgelost ik hoop dat je hier wat aan heb.
laterz alex

BudhaXL (0), 17 jaar geleden

Hallo alex bedankt voor je reactie! Dit is zeker het proberen waard..

Als er nog meer suggesties zijn hoor ik het graag!

sexy-lexy10 (0), 17 jaar geleden

en nog wat over je deur vergrendeling ik denk dat het draadje tussen je je passesiers en bestuurders kant kapot is of slecht contact heb waar het drradje zit en wat voorkleur kan ik niet zeggen ga op onderzoek uit en je vindt het zo succes!!

laterz alex

sexy-lexy10 (0), 17 jaar geleden

en die schoentjes wat ik bedoel heet motorkoolborstels kijk ff welke je heb je kan ze onderandere bestellen op www.conrad.nl type bij zoeken motorkoolborstels en je krijg een paar te zien
laterz alex

BudhaXL (0), 17 jaar geleden

Ik heb wat het raam betreft even gekeken hoe het zit. Dus ik doe mn raam nar beneden, krijg ik hem niet meer omhoog!! :s
Dus deurpaneel eraf gehaald, de kap van dat motortje losgeschroefd en handmatig het raam omhoog gedraaid. Dus ik blij en alles weer gemonteerd. Doe ik mn deur dicht gaat mn raam en stukje naar beneden.. Druk ik op de schakelaar om mn raam onhoog te doen geberud er niks. Druk ik naar beneden gaat mn raam omhoog! En toen begreep ik er helemaal niks meer van. Heb het raam omhoog gelaten en mn zekering eruit getrokken.. Ben er nu wel achter dat het dus aan het motortje ligt..

Alleen om het motortje eraf te halen moet ik de popnagels uitboren, gaat leuk klusje worden!!

De centrale deurvergrendeling heb ik nog niet naar gekeken..

sexy-lexy10 (0), 17 jaar geleden

ja het is ff een naar klusje ook om hetmeganisme eruit te krijgen maar het is altijd beter om zo ongeveer 200euro voor een nieuwe te betalen terwijl je het ook met een paar euro kan doen heb je al op die sitie gekeken wat ik zei? als je de motortje er af heb geschroefd dan zie je boven in al die schoentjes zitten nieuwe erin en klaar en ff eerst testen voor je hem weer terug doe succes ermee laterz alex

BudhaXL (0), 17 jaar geleden

Ja ik heb op de site gekeken, wat ik dus begrijp is dat ze wel verwisselbaar moeten zijn. Ik weet niet of dat het geval is. Daar ga ik nog even naar kijken en als dat kan bestel ik die schoentjes en monteer ik ze. Anders wordt het een tweedehands motortje zoeken.

BMW 728 iL (0), 17 jaar geleden

vervang de grond schakelkastje

BMWWillem (0), 17 jaar geleden

Zeg 728, je kunt een 7 E38 niet vergelijken met een 3 E36

BudhaXL (0), 17 jaar geleden

Inmiddels een tijdje verder.. Raammotor heb ik vervangen en die werkt nu prima :D

Bij het open dak blijkt dat er ergens een kabelbreuk zit. Heb een bypass gemaakt en het motortje direct aangesloten op de accu. Dan werkt hij prima. 8)

Centrale deurvergrendeling is wel een lastig vaerhaal. Denk dat ik het maar zo laat.. :(

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.