BMW 3-Serie: pingelen 320 e46

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320

Sinds kort heeft mijn motorblok een schommelend toerental. Lmm heb ik al vervangen maar dit heeft niks uitgehaald. Met name de koude start dan loopt het blok schokkerig en valt dan uit. Er is een lichte benzinegeur ruikbaar. Bij een warme motor loopt hij normaal. Als ik de stekker van de lmm verwijder loopt hij ook normaal.
Er zat wel een scheurtje in mijn slang (zie foto) die heb ik overigens al besteld maar tijdelijk afgetaped zou dit de oorzaak kunnen zijn ondanks het feit dat er tape omheen zit???
Iemand enig idee?


Bmw 320 exe
bj. 1998
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/580/slang.jpg/" target="_blank" rel="nofollow">http://imageshack.us/photo/my-images/580...][img]http://img580.imageshack.us/img580/2892/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/593/filterhuis.jpg/][img]http://img593.imageshack.us/img593/3773/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

isiah

Geplaatst door isiah (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Die slang zit voor de LLM en kan niet het probleem zijn, lijkt op een kapotte koelvloeistoftemperatuursensor. Je zou hem moeten laten uitlezen en bekijken wat de waarden van die sensor zijn bij koude motor.

gr MArtin

isiah (0), 12 jaar geleden

Dank je wel Martin voor je antwoord, ik had even de stille hoop dat het de slang zou zijn, maar ik zal hem van de week even laten uitlezen.
Trouwens zou ik dan geen melding moeten krijgen op mijn dashboard. Want daar wordt namelijk niks aangegeven.

Mvg,

Isiah

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Hij geeft alleen een foutmelding als hij echt kapot is, dat ie een waarde aangeeft die niet overeenkomt met de werkelijke tempratuur wil niet zeggen dat ie dan voor de computer kapot is, dan neemt de computer gewoon aan dat de koelvloeistof echt die temperatuur heeft, hij gaat dan ook meer of minder brandstof inspuiten.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.