BMW 5-Serie: pixel probleem

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000

hallo ik heb een probleem met de pixels heeft iemand een reparatie tekening of een ander oplossing ? ik zie bijna niks meer op de teller

mumi68

Geplaatst door mumi68 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Freude_am_Fahren (0), 13 jaar geleden

Of, ..... de stekker aan de flatcable die het display van voeding/ signaal voorziet met wat kunststof opvulstrookjes harder tegen de flatcable aandrukken. Dat stond in een van de oudere berichten (Link volgt zodra ik 'm weer vind: Verdwenen helaas) in de archieven alhier.
Even googlen levert ook een hoop alternatieven, waaronder http://forum.bmwfan.nl/viewtopic.php?f=2...

mumi68 (0), 13 jaar geleden

heel erg bedank ik heb het rubber een beetje schoongemaakt en heel goed aangedrukt werkt perfect

Marcel D (0), 13 jaar geleden

Ik heb hier mijn eerste kombi op laten sneuvelen. Ik had de instructies gevolgd en de wijzers eraf gefriemeld. Echter daarna nooit meer goed erop gekregen.
Ook het toevoegen van een stukje plastic hielp weinig. Vervangende (2e hands) kombi ingezet en nu na 1 jaar ook wegvallende pixels. Toch maar eens wegbrengen.

Freude_am_Fahren (0), 13 jaar geleden

In de eerder genoemde link http://forum.bmwfan.nl/viewtopic.php?f=2... geeft Ramon@R2 (Wo 31 Mrt 2010) een gedetailleerde uitleg voor het 'Verhelpen pixelverlies BMW E39 instrumentencluster' (met veel foto's in een pdf-file in een bijlage).
Hij geeft aan hoe je bij de flatcable/ stekker kunt komen, zonder de tellernaalden te verwijderen.

Marcel D (0), 13 jaar geleden

Had dat bericht er meer dan een jaar geleden gestaan, had ik het waarschijnlijk wel gevonden. Misschien dat het toen wel gelukt was. Maar hoe het ook is, aan deze kombi ga ik niet zelf liggen prutsen. Lang genoeg bezig geweest om een vervanger te vinden en moest ook gecodeerd worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.