BMW 0: plaatsen van angel eyes op een bmw E36 compact

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo iedereen, kheb een probleempje, ik heb angel eyes gekocht voor mijn bmw E36 compact maar het blijkt dat de kabels niet overeen komen met die van mijn orgineele lichten. Dus zeiden ze op tuningsites tegen mij dak ik een extra connectie kabel moest kopen, maar deze kost zoveel als de angel eyes zelf. Is er een andere oplossing ?? Dat ik mijn bedrading kan verbinden zonder te knippen?

mvg damien

bmw E36 compact

Geplaatst door bmw E36 compact (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mausx (0), 12 jaar geleden

Stekkers van een compact halen op de sloop en die aan de angel-eyes verbinden, het liefst solderen.

Of de stekkers van de oude koplampen gebruiken.

bmw E36 compact (0), 12 jaar geleden

Dit is juist het nadeel dat de stekkers van de compact totaal niet overeen komen met die van angel eyes, ik dacht eerst de stekker van de angel eyes door de knippe ( dan heb ik 4 draden ) en de stekker van klein licht en stekker van groot licht door te knippen ( en dan de 4 draden te verbinden ) maar dan heb ik moete knippe en dit wil ik vermijden.

Mausx (0), 12 jaar geleden

Dus moet je de angel-eyes aanpassen, niet de auto. Stekkers van de koplampen van een sloopauto er op zetten of van de koplampen die er uit komen.
dat is de beste oplossing, dan blijft de auto origineel.

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Stekker aan de koplamp kan die je dan aan de angel eyes moet zetten zitten alleen vast ingegotoen in de koplamp.............. Buiten een verloopkabel kopen zit er denk ik niets anders op om in de kabel te gaan knippen.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 0 of stel zelf een nieuwe vraag.