BMW 3-Serie: pookknop vervangen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

goedemorgen mensen,

van het weekend een nieuwe pookknop en hoes binnen gekregen( die zijn niet zo mooi meer) volgens de gebruiksaanwijzing kon ik die oude er zo uitwippen maar dat viel vies tegen. ik heb het idee dat de vorige eigenaar lijm heeft gebruikt of doe ik iets verkeerd?

alvast bedankt

netgeregistreerd

Geplaatst door netgeregistreerd (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Driver21 (0), 14 jaar geleden

kan soms vastzitten...orgineel zit ie gewoon geklikt en kan je hem zo eraf trekken maar als er lijm of kit erin zit moete nog harder trekken/draaien

netgeregistreerd (0), 14 jaar geleden

Driver 21, dank voor de tip maar ben bang dat ik de boel sloop. gisteren een bmw/vw specialist die zaterdags bijklust gevonden. die gaat men hele auto nakijken voor 20 euro p/u. hij mankeert van alles; airco doet het niet, houdt in, alarm werkt niet, zuipt, speling versnellingspook, bodemplaat ontbreekt, er moet xenon verlichting op en ledverlichting achter. heb het idee dat ik voor €750 klaar ben en een hele fijne auto heb straks.
ik laat het jullie wel weten.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Aadil,

Voor de airco zou ik even langs iemand rijden die de apparatuur ervoor heeft, ik denk niet dat die klusser dat heeft..

Inhouden kan ook een luchtlekkage aan inlaat zijn, of een sensor die een verkeerde waarde geeft.

Speling op de pook en een bodemplaat monteren is het werk niet..

Het alarm is ook wel te doen, alleen kan daar soms meer tijd in gaan zitten dan je denkt, na gelang het probleem.

Uitlezen zal misschien in eerste instantie ook een uitkomst kunnen bieden, het is zonde en onnodig om achteraf een berg onderdelen te vervangen die helemaal niet nodig waren.

Gr Stefan

netgeregistreerd (0), 14 jaar geleden

hoi Stefan, bedankt voor je reactie. deze man beschikt over een brug, meet/uitleesapparatuur en verschillende onderdelen (anders weet hij er goedkoop aan te komen) ik heb het gevoel dat ik bij hem beter af ben dan de garage. wat de airco betreft heb jemisschien gelijk maar dat hoor ik wel van em. mijn auto ziet er perfect uit maar rijdt niet fijn, ik moet iets. en daze man is BMW proessional en ik een kantoormens.

zaterdag ga ik er naar toe, dan zie ik het wel.
thanx

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.