BMW 1-Serie: Raar geluid

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 20

Sinds kort als ik optrek en gas geef maakt hij een brullend geluid en als ik gas loslaat een soort zweepslag geluid.als ik rustig rij en klijne beetjes gasbij geef is er niets aan de hand is er niets aan de hand ben naar de bmw specialist geweest hij zegt ik hoor dit voor het eerst en weet het zo even niet.
Wat is jullie ervaring hiermee

taxiboy

Geplaatst door taxiboy (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 1-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

taxiboy (0), 8 jaar geleden

Maar hierbij de ketting is stuk en zal vernieuwt moeten worden door een erkend bedrijf kosten ong.1200 euro voor de ketting en als de vanos ook nog eens stuk blijkt te zijn komt daar nog eens 2 keer 250 bij totaal plaatje van 1800 euro daar wert ik dus niet bij van

taxiboy (0), 8 jaar geleden

Maar wat ik niet snap is als de ketting eraf of stuk is waarom kan ik er dan mee rijden natuurlijk langzaam rijden en niet te veel gas geven.nu heb ik een collega 80km van mij af kan ik naar daar kunnen rijden wat lijkt jullie het verstandigst.

taxiboy (0), 7 jaar geleden

Ketting vervangen alles weer top maar nu berbruikt hij olie wil je niet weten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 1-serie of stel zelf een nieuwe vraag.